Orienteringslaget Trollelg

13 Timer Til Start

VM-laget med tydelig beskjed til konkurrentene

VM-laget med tydelig beskjed til konkurrentene, foto: Torben Wendler

Nå er det kun 13 timer til vår første VM-løper stikker ut i de tsjekkiske skoger for å jakte på gull. Trond Einar har vært så heldig og får starte som nummer 2, klokka 09:32. Andreas løper ut litt senere klokka 10:20.

Startlister, GPS-tracking og liveresultater finner du her

 

 

Nå som det er lite løp i Sør-Trøndelag for tiden, velger mange Trollelger å dra utenlands eller andre steder i Norge for å jakte etter løp å springe. Derfor blir det veldig vanskelig for Trollelg-Nytt å følge med på hva elgene driver med. Hvis du har bilder, historier eller annet fra løp eller treningsturer i sommer, så del dem gjerne på !

 

Hvis du er i Trondheim og vil trene sammen med andre, har vi en gruppe på Facebook hvor «vestkantklubbene» samkjører trening i sommer. Er du ikke medlem så si ifra, så ordner vi det kjapt.

30. juni 2013 by Ove Baardsgaard
Categories: Nyhet, Trening |

Legg inn en kommentar