Orienteringslaget Trollelg

Andreas Sølberg, dagens mann!

AndreasO-festival

Andreas på vei mot VM-plass i Kristiansand. Foto: Eirik Jørum

Det er ingen tvil om at Andreas har jobbet hardt den siste tiden for å komme til junior-VM. I dag var det siste uttaket, og 5 løpere kjempet om de to siste plassene. Andreas løp teknisk oppimot perfekt, i tillegg til å løpe med høy fart, noe som gjorde at han tok den første VM-plassen med god margin. Det ble mer spennende i kampen om den andre plassen, da Emil Ahlbäck og Sigur Heggedal lå side om side mot slutten av løpet. Stemningen på arena tok helt av da Sigurd bommet inn mot de siste postene før arena, før han klarte å løpe inn forspranget igjen! Han klarte da å løpe inn Emil og kom i mål 2 sekunder foran og skaffet seg den 2. VM-plassen.

Andreas Sølberg ble nummer 4 i H 19-20.

Ove Baardsgaard 12, Olav Andreas Remmen 17, Trond Einar Moen Pedersli 25, Sigrid Merete Moen Pedersli 40, Brynjar Forseth 43.

Hallvard Seim Grøvlen ble dessverre diskvalifisert.