Orienteringslaget Trollelg

Åpent brev til Byavisa’s journalist Merethe Wagelund

Hei Merethe og takk for fin artikkel i Byavisa i dag om o-idretten!

Jeg håper at du rekker å få inn en oppfølger i neste Byavisa før vårt NM og skal holde av VIP plass til deg på arenaene.  MEN, men, men; – en stor og kjedelig feil har du nok «tatt ut av luften» ved å utnevne meg til «primus motor» i Trollelg; – jeg er ene og alene pressekontakt og profilansvarlig for dette NM, – og som jeg kommuniserte skriftlig til deg var jeg leder i STOK under VM i 2010; –  i tillegg til at jeg ba om at juniorene skulle profileres og i minst mulig grad min person.  Jeg beklager dypt og oppriktig dette med «primus motor» overfor alle i Orienteringslaget Trollelg og håper på mere godt o-stoff ifra deg/Byavisa fremover!

Med vennlig O-hilsen EgilR

 

26. august 2014 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar