Orienteringslaget Trollelg

Imponerende NM deltakelse, status en uke før

Nå en uke før det braker løs sier startlistene at det vil stille mer enn 210 løpere til nattstarten i Vassfjellet på fredag kveld, og nesten utrolige 85 stafettlag på søndag, så her vil det virkelig bli action og moro                                                                                               Norgescupen og O-idol har påmeldingsfrist først på søndag kveld.

Adressa lover oss dekning ut i neste uke, og Heimdalsbladet er i trykken,

Ellers forteller en nettopp hjemkommet TEMP at Euromeeting i Gøteborg ble en svært så lærerik tur og tøft møte med verdenseliten, men hans resultater var ikke mye å skryte av, syntes han.  «En dårlig generalprøve gir…..

TEMP

 

29. august 2014 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar