Orienteringslaget Trollelg

Dagen før DAGEN: nabovarsel!

Hei, naboer til Tanem oppvekstsenter!

Fredag kveld, 5.sept. blir det ekstra liv og røre ved og på skoleområdet. Da arrangeres norgesmesterskap i natt-orientering på kartet som heter Vassfjellet. Landets ( – og noen av verdens) beste orienteringsløpere skal finne fram i mørke natta.

Løperne starter i Skjøla, mens innkomst skjer på skolegården på Tanem oppvekstsenter. Som seg hør og bør ved et norgesmesterskap, så vil det være speaker tilstede som holder publikum orientert om plasseringer m m. (Løperne har GPS på seg, slik at de også kan følges på nettet.) Og innimellom praten blir det musikk.

Dette får vi ikke til uten at dere i nabolaget merker det. Fra ca kl 2000 og til premieutdelingen etter midnatt, vil vi høres. Vi håper dere viser overbærenhet med oss denne ene kvelden. Kom gjerne bortom å se på det som skjer. Målgang blir fra ca kl 2300. Vi har også en fyldig restaurant hvor det vanker god mat og drikke.

Vennlig hilsen

OL Trollelg / arrangør

04. september 2014 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar