Orienteringslaget Trollelg

PUBLIKUMSLØPET på lørdag

Nå er det kun to dager igjen til det braker løs og Trollelg organisasjonen jobber for fullt ikke minst på arenaene; jeg møtte akkurat Øistein Å. med rødmalte fingrer etter dugnad på Lauglo låven, på veg oppover til Gjenvoldhytta.

Nå er det også på høy tid at vi alle slår ett slag for publikumsløpet vårt på lørdag. Sjekk denne;http://orientering.stbik.no/                                                                                                                                                                                                                           Kjenner du/dere noen som kan tenkes å ville teste seg i løypene og kanskje bare trenger ett bittelite «puff» for å bli med og oppleve et Norgesmesterskap i Orientering på hjemmebane?                                                                                                                 postbilde 2 Frode Frode Haugskott i dyp konsentrasjon i Vassfjellet eller kanskje Nordmarka?  Uansett; her må posten være skikkelig!

Og så håper vi på Adressa imorgen og på fredag, vent og se!

03. september 2014 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar