Orienteringslaget Trollelg

Nattelgen 2014; – nå ble jeg virkelig imponert Magne!

DSC_0138

Høytidelig overrekkelse av årets nattelg av Magne; – hvilken hyggelig overraskelse dette ble; – denne ble jo kjempeflott på peis-hylla!                                                                                                                                                                                                                              Lite visste jeg egentlig om denne; – og hva som egentlig ligger bak av dens opprinnelse – historie- og selve poengberegninga. Men etter flere kjempetrivelige tilbakeblikk og utlån av den utrolige minneboka hans som går helt tilbake til 60-tallet; – ja da bare «klør jeg etter» å fortelle dere alle mere om dette i neste avsnitt.                                                                                                                         Følg med fremover folkens!

15. oktober 2014 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar