Orienteringslaget Trollelg

Vil du være med så hæææng på! Veterantreningene er allerede svært godt igang hver eneste tirsdag kl 10 fra Ringvål!

Veterantrening

Først en takk til alle for en svært så vellykket og trivelig NM fest på Saupstad; – en topp oppfølger av ett topp arrangement!

Så rett over til «gubbetreningene» som nok må skifte navn til veterantreninger siden vi nå er utvidet med Arna som ikke akkurat sinker oss i løpinga for å si det sånn: – men artig er det jamen at også damer er med på våre svært sosiale «treninger».

Anders dro oss i gang med det samme vi var tilbake fra Brasil; – så her går det unna.  Den første turen ble ei ganske lang sløyfe inn til Bjørktjønna/svahylla, – innover langdalen og opp nettopp den motbakken alle gruer seg til i «marka rundt» traseen.  Skadestuseter neste stopp, og her vanket fortellingen om «X boreren»; – en småtyv med det «varemerket» at han boret seg inn ved vindushaspene, – lirket opp og stjal det som måtte finnes innenfor.  Vel ferdig tok han seg tid til å sparkle igjen hullet etter seg.

Neste tirsdag ble ett aldeles nytt «jomfruterreng» for oss alle i fra vanntanken ved Grostad/Myrsundet med nye og høyst interressante historier i ett nok en gang nydelig vær.  (Hvordan greier du egentlig dette med været Anders?)

Først via en fordums hoppbakke hvor en ungdom og kamerat av en Trollelger dessverre mistet livet, – deretter inn til ei trolig flere hundre år gammel diger nedfalt «kjempeteill» som vi målte opp til 32 meters lengde og bortimot utrolige 7-8 kubikkmeter!  Fenomenal stiløping brakte oss bortover til Bergskaret og så deretter bratt opp på Hoåsen med igjen kyndig visning av Byneshalvøya i strålende sol.  Så bars det stiløping nedover til bilene igjen.

NY Veterantrening kommende tirsdag 2. Desember; – på festen fløy det ett hardnakket rykte om at Anders & co vil slå til med O-poster ett eller annet sted ifra Ringvål kl 10.01;  – SÅ MØT OPP ALLE DERE SOM HAR ANLEDNING; – hver eneste veterantrening er en sann opplevelse!

30. november 2014 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar