Orienteringslaget Trollelg

Sørlandsgaloppen 2015 – publikumsløp og klubbsamling under junior VM i Rauland

Junior VM skal i år arrangeres i Norge for første gang. Nærmere bestemt Rauland i Vinje kommune i Telemark i perioden 4.-10.august. I samme område og i samme tidsrom er det tilbud om å delta 5 dagers publikumsløp (Sørlandsgaloppen) og 2 Norgescupløp innlagt for løpere som ikke er kvalifisert til VM. SG1 foregår på Høydalsmo der den aller første Sørlandsgalopp gikk for 50 år siden. SG2-4 går på Rauland. Påmeldinga til galoppen er allerede åpnet. Det er mulig å spare 15 % på startkontingenten ved å melde seg på fram til og med 1.februar.

Trollelg har leid 2 stk romslige, private fjellhytter av høy standard ved alpinanlegget i Holtardalen, like i næheten av VM-arenaene i perioden 3.-11.august. Her har vi godt med plass, så vi kan ta imot mange flere medlemmer enn våre Norgescupløpere. Prisen er meget hyggelig i forhold til alternative overnattingstilbud.  Siden MNM går i Orkdal, er det ikke planlagt andre turer med så mange ledige plasser med billig overnatting og åpen påmelding for Trollelg i 2015. Kontakt Arve Remmen 91321324 hvis du har spørsmål. Hvis du vil sikre deg overnatting på Rauland allerede nå, meld deg på i Eventor under Klubben/klubbaktiviteter (når du er innlogget i Eventor).

15. januar 2015 by Arve Remmen
Categories: Generelt, Nyhet |

Legg inn en kommentar