Orienteringslaget Trollelg

Til topps i Bergen.

På lørdagens sprintløp i Bergen løp Trond Einar inn til delt 1 plass. Prestasjonen er kanskje den beste han noensinne har utført. Han delte seieren med Gaute Halland Steiwer som ble nr 16 i siste års senior VM finale i Venezia. Nr 3, 4 og 5 henholdsvis fra Belgia, Litauen og England ble nr 7, 9 og 31 i samme VM. Så i første forsøk i senior klassen viste han internasjonal toppklasse. På lørdagens 2 økt ble han nr 4. Et uhell på fredagens natt sprint førte til at han ikke kom til A finale, 6 beste, men måtte løpe B-finale.

Mye faglig stoff er lagt ut på hjemmesiden til arrangementet

Se også kort intervju med Trond Einar:   https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422579428&v=mvr-zxyVLPI&x-yt-cl=85114404

TEMP-1

02. februar 2015 by Per Einar Pedersli
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar