Orienteringslaget Trollelg

Andalucia o-Meeting!

Sigrid Merete og Trond Einar har tilbragt noen dager i Spania hvor de bl.a. deltok i Andalucia O-Meeting. For seniorer var dette WRE løp, det betyr at en får World Ranking Poeng. På lørdagens sprint ble det en sterk 5 plass til Trond Einar med årets hittil kanskje sterkeste startfelt i et WRE sprint løp, flere topp rankede løpere i verden deltok. Med et slikt sterkt startfelt gav det mange WRE poeng som blir gode å ta med videre i sesongen. Med seier i Bergen Sprint Camp bysprint og 5 plass her har Trond Einar markert seg i toppen og blitt lagt merke til av de rutinerte seniorløperne. Sigrid gjennomførte også gode løp i D20, med en 8 plass på sprintløpet og en 6 plass på langdistansen. Langdistansen var veldig bra, kun 1min 30 sek bak 2 plass etter en drøy times løping.

Sun-o Sigrid-Andalucia

05. mars 2015 by Per Einar Pedersli
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar