Orienteringslaget Trollelg

Andreas til topps!

Helgen ble en aktiv helg for Trollelgjuniorene med 3 o løp i Østfold. Andreas viste veien allerede denne helga med en 1 og 2 plass på henholdsvis langdistansen og mellomdistansen. Lover godt for resten av sesongen og gir en trygghet på at vinterarbeidet har vært solid. Olav og Line deltok også og gjorde god figur, men de har mer inne til neste gang.

Av seniorer løp Ove alle tre dager, lørdag og søndag gjorde Ove svært gode løp, med Fjellsæterløpet på onsdag og Trondheim Sprintcup på torsdag ble det 5 tøffe økter på 5 dager !

Trond Einar velger å satse mest på sprint denne sesongen og løp kun fredag, ble en 10 plass (8 plass av de norske), brukbart løp men skulle gjerne løpt 15 sek raskere da hadde kanskje en plass til World Cup vært i boks, men får muligens en sjanse til når NM sprint arrangeres i Tønsberg sist i mai. Trond Einar valgte å løpe Sentrumsløpet på lørdag, 10 km gateløp i Oslo, fremfor o løpene. Godt gjennomført med 14 plass blant nesten 10 000 deltagere, 32.00 er bra i en noe tung løype.

Denne uka er det nytt sprintløp i Trondheim sprintcup og Freidigstafett. Vi får satse på flere lag i Freidigstafetten slik at vi markerer oss 🙂

AndreasTEMP

27. april 2015 by Per Einar Pedersli
Categories: Reportasje |

Legg inn en kommentar