Orienteringslaget Trollelg

NM sprint Tønsberg 30.-31.mai – sølv til Andreas i H19-20 og 6.plass til Trond i H21

Andreas Sølberg løp glimrende og ble beste nordmann i H19-20 i NM sprintfinalen i sentrumsgatene i Tønsberg. Gullet gikk til fjorårets juniorverdensmester Tim Robertson fra New Zealand (!). Vi gratulerer Andreas med NM-sølv.

Trond Einar Moen Pedersli deltok i sitt første seniormesterskap og tok en super 6.plass i H21, med bare 3 nordmenn foran seg i mål i finalen i H21. Her var det to svensker på pallen. Vi gratulerer Trond med knallsterk seniordebut.

Line løp godt i kvalifiseringen med 6.plass i heatet og gikk til finalen, der hun ble nr 27 i D17-18. Ellen Merethe og Ove, som nå løper i H21, var begge bare noen små sekunder unna finaleplass denne gangen.

Søndag var det NM i sprintstafett DHHD i Byskogen:  Ellen Merethe åpnet veldig bra i det store startfeltet med 61 lag og vekslet som nr 13, Trond Einar klatret til 9.plass, bare 1:19 bak tet på 2.etappe, før Andreas førte Trollelg helt opp til 6.plass, 1:40 bak tet etter 3 etapper. Line holdt godt unna på den lange sisteetappen (nr 15 i mål), men var uheldig med en touchfree-stempling som dessverre endte med disk, i likhet med 9 andre lag. Takk til alle våre løpere for en kjempespennende stafett, der Trollelg var veldig godt med veldig lenge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

30. mai 2015 by Arve Remmen
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar