Orienteringslaget Trollelg

Hovedløp for yngre/O-landsleir i Larvik 7.-12.august 2015

Fra Trollelg deltok to flotte representanter i årets hovedløp, Anders Haugskott og Malin Opøien, begge i klasse 16 år.

Anders tok premie begge dager med en solid 17.plass på langdistanse og en fin-fin 24.plass på sprint.  Malin var bare 15 sek fra premie på sprinten ved Fritsø Brygge da hun ble nr 32 av 74 startende. På langdistansen som snirklet seg mellom de mange stupbratte kollene nordøst for Helgeroa, ble de to langstrekkene litt vanskelige og det ble en 50.plass på Malin.

Mandag og tirsdag har ungdom fra hele landet vært samlet til fysiske aktiviteter og sosiale treff på O-landsleiren som ble avsluttet med kretsstafett onsdag 12.aug. Her løp Anders for Sør-Trøndelags 2.lag og Malin for Sør-Trøndelags 3.lag 🙂

2014-08-10 Anders hl langdist  2014-08-10 Malin hl langdist Foto: hovedlopet2014.no

Malin ble intervjuet etter målgang av TV Vestfold. Malin syntes det var synd at det var siste året hun fikk delta 🙂

 

08. august 2015 by Arve Remmen
Categories: Nyhet |

Legg inn en kommentar