Orienteringslaget Trollelg

Bli med og pynt Heimdal Sentrum til julehandelen. Dugnad 24. og 26.nov.

Tradisjonen tro skal Trollelg også i år henge opp granbar med julelys over butikkvinduene i Heimdal Sentrum.

Binding av lenker av ferskt granbar gjøres av tirsdag kveld på Lauglo gård under ledelse av Anders. Tenk så godt som det dufter av skog 🙂 Montering av wire og lys foregår på Heimdal torg under ledelse av Jon Arne. Til slutt skal den duftende herligheten henges opp rundt omkring på baldakiner i Sentrum.

Til begge disse oppgavene trenger vi dugnadshjelp fra medlemmene. Både tirdag kveld 24.nov og  torsdag kveld 26.nov, begge dager fra kl 18:00 – ca kl 20. Kan du delta en av dagene, så meld deg på til Jon Arne (e-post jon.arneklemetsaune.no) eller tlf 951 68 603 innen mandag 23. nov kl 19:00.  :-)

18. november 2015 by Arve Remmen
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar