Orienteringslaget Trollelg

Flott NM innsats!

Gratulerer til Hallvard, Anders og Olav som løp inn til en flott 11 plass i NM junior stafett. Det var en jevn og spennende stafett og alle 3 gjennomførte gode etapper. Til neste år arrangeres NM junior stafett i Knyken (Orkdal) og med samme lag neste år så har vi håp om topp 10 plassering. I dameklassen så ble det seier til Byåsen IL også i år, vi gratulerer!

Fredag var det NM i nattorientering hvor Olav, Anders og  Andreas representerte Trollelg. I et stifylt terreng med mange poster ble det løpt bra av alle sammen.

Lørdagen var Norgescup mellomdistanse og der løp Andreas veldig bra og fikk med seg en flott 11 plass, i et stort og sterkt felt. Olav ble nr 16 i eldste juniorklasse.

Totalt sett en helg med mange gode resultat, og nå er det like før sesongen avsluttes også for eliten. Blodslitet med innlagt NM Ultralangdistanse, som arrangeres 22 oktober, vil for de fleste være sesongavslutning.

juniorstafett

 

26. september 2016 by Per Einar Pedersli
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar