Orienteringslaget Trollelg

Heder på Idrettens Hederskveld

Heder på Idrettens Hederskveld

Idretten feiret seg selv på Idrettens Hederskveld som ble arrangert på Clarion Hotel Brattøra 7.oktober 2016. Her ble det gitt ut priser til både kommunale Ildsjeler og stipendier fra Trondheim kommune og Sør-Trøndelag Fylkeskommune til idrettsutøvere.
Vår seniorløper Trond Einar Moen Pedersli fikk tildelt 1 av 4 stipend fra fylket. Stipendet ble gitt med bakgrunn i flott utvikling siste år som tidenes yngste gullvinner i NM sprint og bronsemedalje på stafetten i Student-VM.
I tillegg fikk også Ingeborg Eide ett av 4 stipend fra Trondheim kommune. Med det gikk 2 av totalt 12 priser til orienteringssporten. Meget bra uttelling.

Frivillighetsarbeidet blant o-folket fikk heder gjennom Ildsjelpris til Vidar Aunøien- OK fjell og Haltdalen il og Bjørn Rønningen fra Klæbu il. I tillegg gikk årets pådriverpris til Frøyas Jan Otto Fredagsvik som bla nå har skaffet Frøya nytt o-kart!
hederskveld2

16. oktober 2016 by Per Einar Pedersli
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar