Orienteringslaget Trollelg

Bli med på trollelgtrening!

img_7925Vil anbefale alle å komme på trollelgtreningene på mandager. Dette er treninger som alle har godt av med en liten løpetur, styrke for kjernemuskulatur og stabiliserende muskler i beina, i tillegg til den tradisjonelle innebandykampen. Selv om det er en liten utfordring, prøver vi å legge opp treningen slik at den passer for alle, slik at denne treningen kan være et møtested for klubben. Derfor håper vi at så mange som mulig gjør alt de kan for å sette av tid på mandagene og kommer på trening!

 

Og en liten oppklaring: Det er trening hver mandag for alle sammen. Annenhver mandag er det spesielt opplegg for rekruttene, men det er altså bare å møte opp hver mandag. Sjekk aktivitetskalenderen for den mest oppdaterte informasjonen.

27. november 2016 by Ove Baardsgaard
Categories: Trening |

Legg inn en kommentar