Orienteringslaget Trollelg

Trollelg bidrar til idrettsglede!

Toppidrettslinja ved KVT og Trondheim kommune inviterte lørdag 19.november ett 30 talls enslige mindreårige til å prøve forskjellige idretter i regi av en idrettsmesse.

I nærmere 5 timer fikk ungdommene sammen med skolens egne elever  fra toppidrettslinja prøve ulike typer ballspill og aktiviteter – og ikke minst orientering. Det var lag og foreninger som sto for aktivitetene – og for OL Trollelg var det naturlig å si ja da forespørselen kom via o-kretsen.

Engasjementet var stort og innsatsen var det ikke noe å si på – både gjennom dans, cricket, bordtennis, basket og når de skulle ut i den norske vinteren for å finne o-poster. 8 orienteringsposter var plassert i en 1 km enkel løype rundt skolene på Tiller. De fleste gruppene gjennomførte i fin stil på ca 20 minutter.

Målsettingen med Idrettsmessa var:

«Å gi enslige mindreårige erfaring og innsikt i varierte fritidsaktiviteter og gi rom for erfaring, integrering og sosialisering gjennom senere deltakelse i organisert fritid.

Om det blir flere o-rekrutter etter denne dagen får vi se – men det er alltid moro å bidra til at ungdom trives sammen i idrettslig aktivitet.

En takk til KVT – toppidrettslinje for initiativet.

23. november 2016 by Per Einar Pedersli
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar