Orienteringslaget Trollelg

Gubbene; – denne gangen direkte fra rasområdet til bedehuset…..

DSC_0339-001 DSC_0341-001

60 år og 11 dager etter at Paul foreslo navnet Trollelg på stiftelsesmøtet i herredsstyresalen i Tiller kommunestyre var han en av ialt 19 spreke veteraner som nok en gang fikk unike opplevelser under ledelse av Anders.

DSC_0326-001DSC_0338-001

sjekk også denne linken!   4 gubber

Denne gangen gikk turen i fint vær og driv utover Byneset, som alltid med kjempehumør og topp stemning.  Vi skulle via det gamle leirraset fra 2010/11 hvor Øistein hadde vært kommunens representant og ligget i telt, og berettet fra denne tida.  Vi måtte gjennom et område som minnet svært sterkt om Kvenildsmarka, og hva gjør en for å komme seg noenlunde tørrskodd over en bekk?  Som sagt tidligere; – Anders står aldri, aldri fast: – han fiksa oss ei nødbru.

Bli med oss hver tirsdag kl 10.01 fra Skogly du også davel, og ta del i disse unike treningene våre for «tilårskomne»!

24. januar 2017 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar