Orienteringslaget Trollelg

Hva skjer?

Her kommer en liten update på hva som har skjedd i det siste.

Olav Remmen løp testløp til Junior VM i helgen og fikk to gode plasseringer høyt oppe på lista, med 27. plass på mellomdistanse og 18. plass på langdistanse. Over 80 løpere startet i H17-20, og Olav er fornøyd med resultatet, særlig siden han har vært i litt dårlig form i det siste

Her hjemme ble det arrangert Trondheim Open, hvor en liten gjeng stilte til start. Roar Skulbørstad utmerket seg med 3 av 3 førsteplasser i H40, og Andreas Sølberg hentet inn 2 andreplasser i et sterkt H21-felt.

På mandag var det Lauglo Open. Sola skinte mellom regnværsdagene i Trondheim og over 50 løpere stilte til start. Takk til arrangørene for fine løyper og servering. Hvis dere ikke har sett resultatene ennå, så ligger de her.

Onsdag stilte 4 NM klare elger på Freidigs sprintstafett-trening i Malvik. NM Sprint er nå på lørdag hvor vi har 9 løpere til start. Trond Einar Pedersli vant fjorårets NM Sprint i Bergen, og har store mål om å gjøre det bra i år også, særlig med tanke på at det er uttaksløp til VM. På søndag er det NM Sprintstafett, også i Hamar sentrum, hvor vi har to påmeldte lag. Laguttaket blir klart etter lørdagens sprint.

Samtidig er det også pinseløp i Hamar, for de som liker skogen litt bedre enn asfalt, hvor vi også har med en liten gjeng. Så dette håper vi blir en fin og spennende o-helg på Hamar.

01. juni 2017 by Ove Baardsgaard
Categories: Reportasje |

Legg inn en kommentar