Orienteringslaget Trollelg

NC-avslutning og NM jr. stafett

Sist helg ble de avsluttende NC-løpene, samt NM jr. stafett avholdt på Kongsberg. 5 elger + støtteapparat tok turen sørover. Fredag var det sprint, der Sigrid Haugskott løp veldig godt og tok en fin 3. plass i D19-20. Frida Haugskott løp også bra og ble nr. 7 i D21-.

På lørdag var det O-idol, der vi stilte med våre to lovende 16-åringer, Tuva Skimmeli Halvorsen og Erle Heksem Kjellås. Erle ble nr. 20 og Tuva nr. 24. På mellomdistansen for jr. og sr., tok Sigrid en 11. plass, Frida nr. 23 og Anders Berge Mjølhus nr. 34 i H17-18. Total i Norgescupen ble Sigrid nr. 6 og Anders nr. 33.

Søndag var det jaktstart for seniorene med utgangspunkt i gårsdagens mellomdistanse. Frida løp seg opp til en fin 14. plass og med det sikret hun seg 10. plass sammenlagt i Norgescupen og ikke minst SEIER i U23-cupen! Vi gratulerer!

På stafetten for juniorene stilte vi for første gang på 7 år et rent Trollelg-lag! Sigrid, Tuva og Erle. Uheldigvis ble Sigrid disket på 1. etappen, men alle jentene fikk seg gode erfaringer som er verdt å ha med seg videre til neste år da Sigrid er eldste junior, mens Tuva og Sigrid er første års junior. Vi kommer garantert sterkere tilbake neste år! På guttestafetten sprang Anders på lag med to Freidigløpere. De tok en fin 21. plass av godt over 40 lag.

Gjengen på samlingsplass. F.v. Frida, Anders, Sigrid, Tuva og Erle.

24. september 2024 by Olav Remmen
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar