Orienteringslaget Trollelg

VM 2013

trondandreasJWOCHer er en status fra støtteapparatet etter at de individuelle løpene er avsluttet.

Vi må vel starte med dagens sprint og Trond Einars 6 plass. Dette er en utrolig bra plassering samtidig som det kunne blitt enda bedre. Trond E ledet helt til 17 post men deretter ble det noe tidstap og medaljen forsvant da han løp feil til siste post. Surt men slik er idretten, nådeløs

Andreas var godt fornøyd og løp inn til en 44 plass drøye minuttet etter Trond Einar.

VM startet på mandag med en tøff langdistanse, mye stigning og masse veivalg. Begge gutta var godt fornøyd med henholdsvis 35 og 40 plass. Trond E løp faktisk raskest av alle på løypas siste kilometer Begge løp på tidlige startnummer noe som ikke er en fordel når det er nesten 200 løpere i klassen, Trond E hadde startnummer 2.

Tidlig startnummer på tirsdagens mellomdistansekvalifisering var også en ulempe og kostet mulig finaleplass på begge to. Trond E ble nr 25 og Andreas nummer 27 i sine heat, henholdsvis 50 sek og  57 sek fra å kvalifisere seg. I onsdagens B finale i mellomdistansen ble Andreas nr 7 og Trond Einar nr 13, 54 sek bak Andreas.

I morgen er det stafett og 2 laget er Trond Einar, Andreas og Anders Vister.

Så langt må vi være meget godt fornøyd med våre gutter. Trond E har vært nest beste norske på 2 distanser og Andreas har også løpt bra.

Fine arrangement med gode kart og løyper. Sammen med godt vær og billig mat har det vært en fin uke også for oss tilskuere og konkurrerende i publikumsløpene, hvor Sigrid har løpt gode løp i D18A.