Orienteringslaget Trollelg

Logokonkurranse NM 2014

Hei, jeg har fått ansvaret for å lage en logo for NM-arrangementet Trollelg skal arrangere i 2014. Jeg har prøvd å lage noe allerede, men kan trenge litt hjelp. Derfor gir jeg muligheten til alle som ser dette. Oppgaven er å lage en skisse for hvordan en NM logo kan se ut. Teksten som bør være med er «NM Helg/NM Orientering» og «Trollelg». Løpene som skal arrangeres er NM Natt, NC Mellom og O-idol, og NM Jr. Stafett, og skal arrangeres i Klæbu rundt Gjenvollhytta og på Skjøla. Ettersom profileringen av arrangementet vil begynne ganske snart, må alle skisser sendes inn før NM uka, 12. september 2013.

Logoen trenger ikke å være ferdig i det hele tatt, jeg vil digitalisere den og gjøre den klar. Alle idéer er velkomne, jeg kan gjerne være med og videreutvikle idéen. Premien? At du kan gå rundt og skryte av at du har designet logoen til NM (jeg har ekstremt lite budsjett).

Send inn til tntrollelg.no

Takker for all respons!

03. september 2013 by Ove Baardsgaard
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar