Orienteringslaget Trollelg

Litt skuffende første dag sprint NM

Det ble dessverre ingen topp dag for Trollelg juniorene våre på hjemmebane arena Solsiden individuelt på lørdag.
Andreas var litt misfornøyd som bestemann av våre med en 6 plass; – tett fulgt av Ove på 8 plass bare 7 sekund bak. Trond Einar lå an til en klar seier og det gikk ett høylytt gisp «å nei» blant hjemmepublikummet på arenaen da han bommet stygt og tilslutt endte på 16 plass. Sigrid kom på 20 plass, Olav 27 plass, – men siden Hallvard dessverre dro over krysset Bakke bro/Kjøpmannsgata i stedet for gjennom tunnelen så endte det med disk. Gledelig innsats av debutanten Brynjar med sin 35 plass som dermed tok sine første Norgescup poeng uten ski på bena!                                                                                                                                                                                  Nå i skrivende stund går det mot sprintstafett hvor Trollelg stiller med revansjelystne Ingrid, Andreas, Trond Einar og Sigrid.

Søndag ettermiddag: – bra! Det ble jo en ganske så fin 20 plass av totalt 58 lag i den nye DHHD klassen! Dette var da jamen ikke verst!  Søndagen ble toppet med mixlaget bestående av Hallvard, Ove, Roar og Jan som slo til med en svært så overbevisende 2 plass av i alt 14 lag!

25. mai 2014 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar