Orienteringslaget Trollelg

Knallhelg av Trond Einar

Med dobbel gevinst i helga overtok Trond Einar ledelsen sammenlagt i Norgescupen i eldste juniorklasse. Lørdagens suverene seier på langdistansen i Meråker var imponerende og det var en glad og fornøyd Trollelger som mottok hyllesten. Vi må også nevne Hallvard sine flotte løp og han er i ferd med å etablere seg i toppen i sin klasse og er nå nr 4 sammenlagt i Norgescupen. I tillegg til disse to har vi også Andreas som er nr 4 i eldste juniorklasse, Andreas var dessverre forhindret fra å delta i helga grunnet sykdom. På søndagens stafett er guttene med å preger stafetten og kjemper helt oppe i teten, ble en 5 plass denne gang, og det er meget bra resultat. Mange gode resultat i de øvrige klassen også og vi kommer med en egen reportasje om dette.

 

MNM-TEMP

 

18. august 2014 by Per Einar Pedersli
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar