Orienteringslaget Trollelg

NM 2014 hovedstyremøte kun 25 dager igjen!

DSC_0126-001

HER LIGGER NM-SIDEN VÅR: http://www.nm2014.net/.

Ferietiden er over; – nå er det bare 25 dager igjen til vårt NM, og spenningen stiger!  Mandag var det hovedkomitemøte i Skarsleite, hvor statusen ble gjennomgått ifra «A til Å», – og alt ser ut til å være i den skjønneste orden.  (ikke så rart kanskje med denne svært så rutinerte staben).

Planlegginga fortsetter under MNM i Meråker i helga, hvor vi også håper å kunne stille i våre nye NM-trøyer til alle deltakende Trollelger.  På mandag kommer så NOFs tekniske delegat oppover for å sjekke over terreng, arena osv osv i et par dager.

OBS! OBS! Sett av tid til medlemsmøte onsdag 20. dm kl 19 på Åsheim skole, nærmere info kommer.

SPONSORMULIGHET?

Er du kanskje i kontakt med, – eller har du en eller annen sponsormulighet å bidra med sånn i siste liten?  Tiden er nok iferd med å renne ifra oss, men «det e fortsatt håp i hængan snøre», og Thomas presser gjerne inn nye, – store eller små bidrag.

EgilR

12. august 2014 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar