Orienteringslaget Trollelg

O sesongen er nå i gang!

O sesongen har nå så smått startet og flere av våre utøvere har fått testet ut Trollelgdrakten. Forrige uke var det sprintløp i området rundt Valentinlyst, et løp hvor mange fikk seg en overraskelse over at også sprint  o løp kan være krevende. Så tidlig i sesongen er ikke resultatene viktige men flere av våre utøvere hevdet seg i toppen. Denne uka er det nytt sprint løp i Hommelvik, oppfordrer flere Trollelger til å komme i gang.

Av andre aktiviteter kan vi nevne at Andreas i hele forrige uke deltok på landslagssamling i Østfold. Andreas deltok i o løp i Fredrikstad på lørdag og gjennomførte et godt løp. Andreas har nå gjennomført en meget bra treningsvinter og har lagt et godt grunnlag for sesongen. Årets store mål er selvsagt junior VM på hjemmebane (Rauland) nå i juli.

Instruksjon (o-skole) starter nå etter hvert og vi håper på mange nye deltagere.

Andreas

13. april 2015 by Per Einar Pedersli
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar