Orienteringslaget Trollelg

Rekordmange nye rekrutter, og vi møter en rekruttfamilie på Trollelgkarusell!

NorbergHeisann alle trollelger!

fra «rekrutt»familien Lønnebakke Norberg. Her poserer pappa Børge stolt med døtrene Solveig 8 år, Åsne 10 år, og Tora 12 år.

 

 

Hvordan kom dere med på rekruttkurset vårt?

Vi er jo allerede familiemedlemmer i Trollelg og ble på ett vis «rekruttert» via familien Mjølhus fordi Astrid og Åsne er gode venninner, og ikke minst at Anders og Solveig jo er like gamle (et lurt lite glimt i pappa’s øye her…)  Toras hovedinterresse er egentlig skiskyting, så hun deltar her for å få med seg den verdifulle treninga som o-idretten kan gi.

Og dere deltar også i turorientering?

Javisst, siden vi jo kom fra Freidig har vi tatt deres tur-o, men nå koser vi oss selvsagt med Trollelgs egen tur-o.

Hvilken praktisk nytte ser dere av å lære seg kart og orientering?

Jo, ikke bare ute i skogen, – men også undervegs i bilen følger barna ivrig med på kartet, så dette er moro og svært så nyttig.  Vi gleder oss alle til mange trivelige turer fremover ut i skog og mark, og hvem vet; – kanskje blir det deltakelse i o-løp fremover?  

 

 

19. mai 2015 by Egil Repvik
Categories: Nyhet |

Legg inn en kommentar