Orienteringslaget Trollelg

Gull Og Solskinn På MNM Stafett

DSC02830 (2)Trollelgs 1. lag i H-175 bestående av Per Einar Pedersli, Øistein Åsmul og Kjell Baardsgaard tok en knusende seier med nesten 7 minutt ned til 2. plassen på dagens stafett. Det ble mer spenning hos Trollelgs 1. lag i H-17 der Trond Einar kom først inn på første etappe med to Frol-lag rett bak. Det så ut som det kunne holde til bronse, men NTNUI satte en stopper for det etter 2. etappe. Dermed ble det mer fokus på Jon Aukrust Osmoen som stadig tok innpå Jan på siste etappe. Heldigvis holdt Jan unna, og var 3 sekunder foran i mål. Det holdt til premie for gutta, gratulerer!

 

Sjekk ut masse bilder fra helga

Har du bilder fra helga du vil dele, ta kontakt på tntrollelg.no

30. august 2015 by Ove Baardsgaard
Categories: Reportasje |

Legg inn en kommentar