Orienteringslaget Trollelg

God påmelding til KM mellomdistanse

gjenvollhyttaDet blir hard kamp om medaljene under lørdagens KM mellomdistanse på NM-kartet ved Gjenvollhytta i Klæbu. Over 250 deltakere er allerede påmeldt. Terrenget er av det aller ypperste Trondheimregionen kan by på og det forventes stor fart i lettløpt trønderterreng. Løpet inngår også i kretsens star- cup og uttakning til o-idol. Her kjemper bla Anders Haugskott en intens kamp om 1 av 2 plasser til årets o-idol etter en hittil flott sesong. Alle som vil følge hans innsats som tilskuer er velkommen på Gjenvollhytta. Løpslederen har snart bemannet alle poster – men det kan komme en telefon om bistand i siste liten. Vel møtt alle sammen.

 

04. september 2015 by Ove Baardsgaard
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar