Orienteringslaget Trollelg

Helgas STOK samling

DSC04990Dag 2 av helgas STOK samling er ferdig, og viste seg å bli en suksess med stort oppmøte og mange gode tilbakemeldinger. På fredag var det invitert til Ranheim, og løpsteknisk økt med Frank Brissach. Hallen ble nesten fylt til randen av lærings- og treningsvillige o-løpere, og fikk være med på dynamisk tøying, koordinasjon og løpsdrill. Til slutt ble det korte intervaller med fokus på teknikk og disponering.

Lørdagen startet med langtur i bymarka, før gjengen forflyttet seg opp til NTNU Moholt for et lite foredrag med Kristine Fjellanger og Trond Einar. Begge er løpere som har valgt å satse på sprintorientering og delte sine treningstips for høyhastighetsorientering. Etter foredraget løp vi til linje-intervall økt på valentinlyst, en økt som er veldig god for å trene på å lese kartet detaljert, være på forskudd, og løfte blikket.

I morgen er vi invitert til søndagsteknikk med NTNUI, så her er det bare å slenge seg med.

14. november 2015 by Ove Baardsgaard
Categories: Reportasje |

Legg inn en kommentar