Orienteringslaget Trollelg

Første gubbetrening i advent

PART_1448991877631_IMG_22371                Skikkelig lun og trivelig førjulsstemning i Lauglo gapahuken hvor Randi stod klar med varm saft og kaffe etter førsterunden vår på 5 km med en real, – tøft innlagt sprintstafett!

Altså folkens; – hver tirsdag kl 10.01 fremover er det topp humørfylt gubbetrening med innlagte sosiale evenementer, – møt opp og bli med da vel!

 

01. desember 2015 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

One Comment

  1. Hadde jeg vært 50 år yngre (dvs. ca 14 år), ville jeg ha satt i gang dette geniale opplegget den gang. Når denne supergjengen holder gøtsen opp år etter år, er det ikke annet å si at dette er veldig bra for 3-generasjon i Laget.
    1) Rekrutt 2) Elite/gangbar 3)Oldboys. Hvis noen har ant hvor mye jeg savner å pine meg selv/og kompiser i trening,
    kan dere være glad for at jeg fortsatt må vente litt. Men – jeg er like rundt hjørnet, sier ortopeden og fruen.

Legg inn en kommentar