Orienteringslaget Trollelg

Brynjulf Forseth fyller 90 år 24. Februar!

Kjæresteparet på Busklein gård For bare 60 år siden!

Sitat fra stiftelsesmøtet i Trollelg 13. Januar 1957: «Jeg likte navnet Trollelg.  Fra før var det en klubb som het Skautroll i Drammen, så hvorfor ikke Trollelg?  I tillegg var det mange som sa jeg så ut som en elg når jeg kom løpende i skogen» sier Brynjulf.  Det ble klart flertall for hans forslag.  Bare to stemte for «Skogsnar».

På Busklein gård hilser jeg på den alltid så blidspente 90 åringen og «kjæresten» Solbjørg gjennom mer enn 61 år, – men måtte dessverre takke nei til trivelig kaffeinvitasjon på grunn av min sterke forkjølelse.  Men ett par bilder «før og nå» ble det jo.

Selve bursdagsfeiringen med familie og venner foregikk på fredag på grunn av vinterferien, og jamen traff ikke en «Trollelger» den spreke 90 års (- 2dager) sprekingen Brynjulf ute på skitur over Bjørktjønna på mandag!

Gratulerer hjerteligst med dagen, – og kaffe får vi ta neste gang vi gubbene trener opp bakkene forbi Busklein gård!

 

 

23. februar 2016 by Egil Repvik
Categories: Generelt |

Comments (3)

  1. Gratulerer med dagen den 24/02- 2016. Må si du holder deg godt til alderen å være . Håper vi kan møtes en gang på o-løp til sommeren. Lykke til. MVH. Thore Sundsetvik.

  2. Gratulerer Brynjulf, Hilsen Finn Knudsen

  3. Tusen takk til alle Trollelger, for vakre blomster på dagen min.
    Hilsen Brynjulf.

Legg inn en kommentar