Orienteringslaget Trollelg

Sprintsesongen er i gang

20150506_200756_4

Trollelg godt representert i topp 6 H21 fra sprintcupen i fjor.

Håper alle sammen har våknet fra vinterdvalen, for i dag sparkes sesongen i gang med Trondheim Sprintcup løp 1. Løpet arrangeres i Rotvollfjæra av Wing OK, og sprintcupen kommer til å fortsette på torsdagene utover våren. Dette er løp i urbant terreng med enklere løyper, som innbyr til høy fart. Man kan starte når man vil innenfor et tidsrom på et par timer og løypa tar ned mot 15 minutter å løpe(om man løper rimelig fort). Det er bare to løyper, så det er mange man kan sammenligne seg med etterpå. Les mer på Trondheim Sprintcups hjemmeside og bli med!

 

Neste uke er Trollelg med på å arrangere Trondheim Sprint Camp. Løpene foregår på Lademoen, Tonstad, Gløshaugen og Festningen. Løpet på tonstad har fått WRE status, altså de som løper i H21 får poeng i verdensrankingen. I tillegg arrangeres det treninger, så dette er en god mulighet til å gi sprinttreningen en skikkelig kickstart på våren. Pr i dag er det 179 påmeldte fra flere forskjellige land, hvor Trond Einar Pedersli som satser sprint for fullt, skal matche seg mot blant andre Tue Lassen som fikk bronsemedalje på VM sprint i 2014. Les mer om Trondheim Sprint Camp

31. mars 2016 by Ove Baardsgaard
Categories: Nyhet |

Legg inn en kommentar