Orienteringslaget Trollelg

EM plass i sikte!

Sterk 2 plass til Trond Einar i gårdagens testløp til World Cup og EM i orientering. Med dette resultat og samtidig sterk løping tidligere i sesongen har Trond Einar lagt inn en god søknad ifht. uttak. En plass på World Cup laget til Polen neste helg bør være sikker, og deretter blir det NM sprint i Bergen som også er uttak til EM. I dag løper Trond Einar Sentrumsløpet, 10 km gateløp i Oslo, sammen med 12000 andre sprekinger.

Andreas, Olav og Hallvard deltok også i gårdagens sprint. Moro at Hallvard er på gang igjen, han stortrives over å være tilbake i o-miljøet.

I dag og i morgen er det nye o løp og vi har tro på at Andreas først og fremst skal markere seg. Anders Haugskott og Line Sølberg vil også delta og sammen med noen spreke veteraner er det en liten men eksklusiv gjeng på plass.

99 Hallvard 99 Andreas-TrondE

23. april 2016 by Per Einar Pedersli
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar