Orienteringslaget Trollelg

Løp 3 av Trondheim Sprint Camp

DSC07604Da var 3 løp unnagjort, og vi er klare for finale med jaktstart på festningen i morgen. Yr melder knall vær, så det blir nok en flott dag for sprintorientering. Startlistene finner dere her.

Resultater fra lørdagssprinten

Et par bilder fra løpet

09. april 2016 by Ove Baardsgaard
Categories: Reportasje |

Comments (2)

  1. Hvilket herlig driv det er på våre ungdommer i innspurten, – i motsetning til gamlingen som knapt nok får den ene foten fremfor den andre. (At han vant KM på 60m i 1960, skal du ha god fantasi for å forestille deg!)

  2. 60 meter i 1960, kom du under 8.0? Har prøvd å få inn en melding i denne spalten, men som jeg sier er dette verre enn å melde seg på til vårstafetten. Likevel prøver jeg på nytt å takke alle o-venner for rørende
    mottagelse i mitt comeback, selv om km-tia kryper opp mot både 20 og 30 minutter. Men dette er vel maks av det jeg kan makte med 2 amputerte undersåtter. Artig er det okke som og jeg har ikke gitt meg, selv om hånda røyk på hytta siste helg.

Legg inn en kommentar