Orienteringslaget Trollelg

Ny uke, mange muligheter

aktivitetsmailDenne uka er det mye som skjer, blant annet Trondheim Sprint Camp neste helg hvor blant andre Trollelg er arrangør. I morgen fortsetter vi med mandagstreninger igjen etter en liten påskepause. De blir litt annerledes med sprintteknikk som oppvarming og løpsdrill før mage-rygg styrke. Bare å slenge seg med for alle som vil være med!

 

For å gjør det litt enklere å følge med på hva som skjer har jeg utviklet et program som gjør at vi kan sende ut en ukeplan på mail basert på aktivitetskalenderen. Jeg har ikke fått testet det ordentlig ennå, så jeg tenker å bare hive det ut og prøve meg frem. Hvis noe ikke fungerer så send meg mail. Hvis du vil være med og teste det, bare meld deg på så vil du etterhvert kunne få ukentlig mail som vist på bildet.

03. april 2016 by Ove Baardsgaard
Categories: Nyhet |

Legg inn en kommentar