Orienteringslaget Trollelg

Trollelgs turorientering

Trollelgs turorientering for 2016 er i gang. Post 1-50 er nå satt ut, dvs. alle poster i området Granåsen/Smistad og i Leinstrandmarka. I tillegg har vi satt ut 7 lette poster øst for Rosten skole og KVT, som ”Grønn tur”. Ved parkeringsplassen ved Smistad/Rønningsvegen har vi satt ut 8 ganske lette poster, som “Blå tur”. Kart og postbeskrivelse for “Grønn tur” og “Blå tur” lastes ned gratis fra Internett, fra turorientering.no, under OL Trollelg som arrangør. Se mer om årets turorientering under Turorientering på denne Trollelgsida og under turorientering.no på Internett.

Vi har i år lagt 5 poster på gamle kulturminner, som ikke lenger er særlig godt synlig i terrenget. Temaet i år er gamle hoppbakker. Se beskrivelse under Kulturminner på turorientering.no og på plakat på hver disse postene, merket med (K) på kart og postbeskrivelse.

TUR-O-konvolutter er til salgs hos MX Sport Heimdal, Urmaker Asklund, Heimdal og Intersport City Syd. Pris kr. 250 for 6 stk ferdigtrykte fargekart med til sammen 100 poster. TUR-O-konvolutter kan også bestilles på Internett under turorientering.no eller hos Odd Musum, tlf. 932 80 203 eller e-post: od-musuonline.no. Post 51-73 på kartet Vassfjellet/Skjøla og post 74-90 på kartet Vassfjellet/Tjuvdalen vil bli satt ut innen 28. mai. Post 91-100 på kartet Gjenvollhytta vil ikke være tilgjengelige før 15. juni, av hensyn til elgkalving i området. Postene står ute tom. 20 september.

18. mai 2016 by Harald Musum
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar