Orienteringslaget Trollelg

Til topps på Norges sprint ranking.

Trond Einar har nå etter nok en fantastisk sprintprestasjon gått helt til topps på den nasjonale sprintrankingen. Årets resultat har så langt vært i overkant av forventet, med 2 plass i EM testløp, NM gull (tidenes yngste vinner av sprint NM), beste tid i NM stafetten og nå sist helg 5 plass i o-festivalen. Kun 4 sek bak 3 plass i et startfelt som inneholdt både det sveitsiske og danske VM laget. Sveitserne dominerte med 1,3 og 4 plass. Internasjonalt har det vært litt opp og ned, men stafettløpet i WC i Polen og kvalifiseringen i EM i Tsjekkia var helt i toppen internasjonalt. Trond Einar fokuserer kun på sprint første del av denne sesongen og løper derfor et fåtall av Norgescupløpene men allikevel er han med å kjemper i toppen også på allroundlistene, i klassen U23 har han 3 seire på 3 starter!

Neste oppgave blir nå VM testløp om 2 uker, nåløyet er trangt men resultatene så langt i år gir selvtillit.

O-festivalen er også uttaksløp til student VM. Andreas Sølberg og Trond Einar kjemper om plasser på det laget. Andreas løp en god langdistanse på lørdag så vi får se hva det blir til. Det er ikke lett for de yngste å kjempe mot alle de gode o-løperne vi har i Norge.

Trollelg hadde flere deltagere i helgens o-festival og det ble flere gode resultat. I junior løp Anders Haugskott, Olav Remmen og Line Sølberg. I senior deltok også Ellen Merethe Schjelderup Skarpsno

Her er status på Norgescup og distanseranking etter årets o-festival.

På bildet ser vi Eskil Kinneberg og Trond Einar som også denne gang var de to beste norske løperne.