Orienteringslaget Trollelg

Treninger for 8-16 år starter tirsdag 25. april

Da blir det oppstart med orienteringstreninger tirsdag 25. April for vårsesongen for nye og erfarne løpere i alderen 8-16 år. Denne våren starter  vi tirsdager kl 18.00 .  De to første tirsdagene blir vi på Åsheim barneskole før vi forflytter oss til Saupstad skisenter som base.

Tirsdag 25. April kl 18.00 starter altså treninger for de som var med i fjor og det blir også kurs for nye. I år vil vi dele opp litt mer i faste grupper på alder på treningene. Orientering er en billig idrett 250,- per person og 750,- per familie og du trenger bare vanlig treningsklær og joggesko som kan bli skitne.

Alle må prøve å få med naboer, venner og andre på treninger. Kurs for voksne/foreldre: Vi vil arrangere kurs/praktisk trening for foreldre eller andre voksne som vil lære orientering samtidig med treningene.

Dette vil være et enkelt kurs med info/teori 15-20 min i starten av de første treningene og ut og prøve seg med kart etterpå.

KALENDER FOR TRENINGER OG AKTIVITETER VÅREN 2017:    Vår 2017

 

25. april 2017 by Thomas Mjølhus
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar