Orienteringslaget Trollelg

Trond Einar under 30 minutter på 10km!

Trond løper inn til NM gull i Bergen 2016

Sentrumsløpet er et av Norges største løpsarrangement med over 10 000 deltakere. Trond Einar løp i dag inn til en 4. plass på tiden 29:58 på 10km. Det er altså ca 3:00min pr km, i 10km! Siste 5km avsluttet han på 14:49, kun to sekunder saktere enn han løp på 5km på Ørasprinten tidligere i april. Trond Einar hevder seg nå helt i toppen blant Norges beste friidrettsløpere, og har stor tro på at å øke løpshastigheten er det som må til for å vinne VM i sprintorientering. Derfor trener han jevnlig med Strindheim friidrett for å få god nok pushing på treningene.

Om to uker er han i Estland for å løpe uttaksløp til VM, før NM sprint i Hamar i starten av juni er neste på planen, hvor vi håper på gode resultater.

Resultater, og mer om sentrumsløpet på sentrumslopet.no

29. april 2017 by Ove Baardsgaard
Categories: Reportasje |

Legg inn en kommentar