Orienteringslaget Trollelg

Mye som har skjedd etter ferien

 

 

 

 

 

 

Nå har det vært mye som har skjedd i det siste, og lite oppdateringer her. Forrige helg var det Midt-Norsk Mesterskap i Levanger, og nesten 30 elger løp lørdagens langdistanse. På fredag var det sprint, og Frida Haugskott som tidligere i sommer fikk bronsje på Hovedløpet sprint, tok gull på sprinten i Levanger i D15-16. Gratulerer til alle medaljevinnere! En liten gjeng ble også med på klubbtur til Munkeby Herberge med middag og full oppvartning. En litt kaldere helg enn de fleste forventet meldte om at høsten er på gang.

På tirsdag startet rekruttreningene opp igjen på Saupstad Skistadion, og allerede på torsdag arrangerte Trollelg ungdomsløp i granåsen med Thomas som løpsleder og Kjell som løypelegger, og samlet over 170 ungdommer i den stirike søremsåsen. Takk til alle som bidro på arrangementet!

I helga var det KM i hver ende av fylket, først langdistanse på Melhus. Her ble det også delt ut en del medaljer til Trollelg. Jan Schmid har funnet høstformen og tok seieren i H21, mens Anders Haugskott løp fra hele Freidig-gjengen og skaffet seg gullet i H17-18.

Samtidig løp Andreas Euromeeting i Østfold denne helgen, og gjorde det veldig bra med en 18. plass som beste plassering på den avsluttende langdistansen. Han gjorde det veldig bra blant de norske, og ble 2. beste nordmann den siste dagen.

Denne uken er det ny rekruttrening (i dag) på Saupstad, og ungdomsløp på Tømmerholt på torsdag. På torsdag starter også NM uka hvor en liten gjeng drar nedover til Halden. På søndagens stafett har vi to herrelag og ett damelag(!), det blir spennende å følge med på!

Se bilder fra Midt-Norsk Mesterskap

Bilder fra Trollelgs ungdomsløp i Granåsen

05. september 2017 by Ove Baardsgaard
Categories: Rekrutt, Reportasje, Veteran |

Legg inn en kommentar