Orienteringslaget Trollelg

Sesongavslutning på Orkanger og Knyken

Avslutningen på årets norgescup ble feiret i Orkanger og på Knyken skisenter i helgen. Våre løpere hentet mange poeng med veldig gode resultater. Anders Haugskott tok 5. plassen på lørdagens mellomdistanse kun 39 sekunder bak 2. plass. Andreas Sølberg og Olav Remmen ble begge nummer 9 i sine klasser.

Søndag var det NM Junior stafett, hvor Trollelg stilte med Hallvard, Olav og Anders på et lag. Hallvard startet offensivt og kom inn på 4. plass på første etappe, før Olav og Anders landet en 10. plass til slutt. Bra jobba guys, og velkommen til seniorlivet neste år, Hallvard og Olav!

Stafetten ble vunnet av naboklubbene våre, Freidig i herreklassen og Byåsen i dameklassen. Gratulerer!

Flere bilder fra helga ligger på Flickr nå

25. september 2017 by Ove Baardsgaard
Categories: Reportasje |

Legg inn en kommentar