Orienteringslaget Trollelg

NM Uka og O-idol/NC finale

De som har reist og løpt denne høsten fortjener litt oppmerksomhet på hjemmesida. Her kommer en oppdatering om Trollelgs resultater i nasjonale løp. En liten, men sterk tropp har stilt til start på NM-uka og O-Idol/NC-finale og vi kan melde om flere sterke prestasjoner!
Årets NM-uke fant i år sted i Vegårshei i Aust-Agder. En rekordliten tropp med Anders Haugskott og Ove Baardsgaard, stilte til start. Anders imponerte med en sterk 8. plass NM-langdistanse i H19-20 og Ove løp inn til en 37. plass i en veldig krevende H21-løype. På NM-mellomdistanse gjorde Anders nok et bra løp som holdt til en 13. plass. NM-stafetten klarte vi dessverre ikke å stille med et fullt lag, men med litt hjelp fra Verdal OK løp de inn til en 21. plass, etter sterk innsats av Anders og Ove!

Helga etter var det O-idol/NC-finale. Frida Haugskott som har hatt en veldig bra sesong i år, var en av tre sør-trøndere som var tatt ut til årets O-Idol. Hun imponerte alle da hun på sprinten dagen før O-Idol vant overlegent D16-klassen og knuste vinneren i D17-18, som løp samme løype! Anders Haugskott løp også bra til en 10. plass. På selveste O-Idol løp Frida nok et bra løp og ble nr. 8. Anders imponerte igjen og løp inn til en årsbeste med 5. plass! På søndag var det NM- jr. stafett, hvor Trollelg heller ikke klarte å stille med fullt lag. Vi fikk hjelp av vinneren av guttenes O-Idol fra Frol, som dessverre disket laget, men alle løp likevel gode løp.

Håper flere av klubbens medlemmer blir motivert av disse gode resultatene og at vi får flere løpere på nasjonale løp neste år. Da er blant annet NM-uka ved Tønsberg.