Orienteringslaget Trollelg

Tidenes NM sprint-helg!

I helga har det vært NM i sprintdistanser i Sandefjord og Holmestrand, som ble en kjempesuksess for Trollelg!

På fredag var det individuell sprint, der Sigrid Haugskott gjorde et kjempeløp og tok sølv i D17-18. Hun tok sin første NM-medalje og dermed har Trollelg 12 STRAKE ÅR med medaljer i nasjonale mesterskap! Frida Haugskott løp også bra og ble nr. 15. i D21- som første års senior. Det var ikke NM for seniorene på denne distansen.

Lørdag var det NM knockoutsprint der Trond Einar Moen Pedersli har brukt å være sylskarp. Han kom seg videre fra prolog og semifinale og kjempet tappert i en svært jevn og spennende finale. Det endte tilslutt med bronsemedalje i H21-! Frida løp også bra her og gikk videre til semien, der hun tok en 5. plass i heatet og 13. sammenlagt.

Søndagen var det sprintstafett som sto på programmet. Hallvard Seim Grøvlen løp en solid 1. etappe og hang godt med. Deretter løp Frida en knallsterk 2. etappe og Trollelg vekslet som nr. 4! Trond Einar holdt 4. plassen, før Sigrid sikret en suveren klubbrekord til Trollelg med 7. plass! Veldig godt levert av alle fire elgene.

Med disse resultatene ser vi veldig fram imot NM sprint for seniorklassene på hjemmebane den 21. juni!

Fire fornøyde elger på brygga i Holmestrand. Foto: Frode Haugskott.