Orienteringslaget Trollelg

NC-helg i Tromsø

Sist helg ble årets Norgescup avsluttet i Tromsø. I tillegg var det EM-kvalifisering på torsdag og fredag. Tilsammen 5 elger + støtteapparat tok turen nordover. Torsdag var det knockout-sprint i bygatene i Tromsø. Trond Einar Moen Pedersli og Frida Haugskott deltok. Trond Einar ble nr. 10 i H21 og Frida tok en imponerende 5. plass D21.
På fredag var det vanlig sprint, der Frida løp nok et sterkt løp og ble nr. 8. Det samme gjorde også Sigrid Haugskott som kom på 2. plass i D17-18. Trond Einar ble nr. 11 og Anders Berge Mjølhus nr. 17 i H16.

På lørdag var det mellomdistanse og O-idol. Der presterte Sigrid nok et solid løp og ble nr. 4. Frida nr. 23 og det samme med Anders. Olav Remmen tok en 45. plass i H21.

Søndag var det jaktstart for seniorene og stafett for juniorene. Både Frida og Olav løp bra og avanserte til henholdsvis 11. og 33. plass. I stafetten løp Sigrid og Anders førsteetappe på hvert sitt mix-lag med NTNUI/Sandnes IL og Freidig.

Frida ble i dag tatt ut som 1. reserve til EM og til Euromeeting i Skottland i midten av oktober. Sigrid er tatt ut til juniorlandskamp i Sveits. Vi ønsker de lykke til!

18. september 2023 by Olav Remmen
Categories: Generelt |

Legg inn en kommentar