Orienteringslaget Trollelg

NM-Uka er snart i gang

I dag reiser 5 lovende juniorer ned til Kongsberg for å løpe tre av de fire gjenstående NM-distansene. Trollelg har hatt stor suksess så langt, med tre gull på to distanser. Dette gjør til og med at Trollelg topper medaljestatistikken for junior og senior til sammen!

 

Liveresultater, GPS-tracking og kanskje også live-tv finnes på hjemmesiden for løpene.

Andreas er valgt ut til å ha GPS på torsdagens løp, langdistansen, mens Trond Einar har GPS på mellomdistansen på lørdag. Trollelg har dessverre ikke GPS på stafetten på søndag, selv om vi har to norgesmestre på laget og en 16. plass fra fjorårets stafett. Enda mer merkelig er det at Wing har blitt tildelt GPS, som kom ble knust av Trollelg i fjor og kom på 23. plass…

medaljestatistikk2013_2

11. september 2013 by Ove Baardsgaard
Categories: Nyhet |

Legg inn en kommentar