Orienteringslaget Trollelg

Også våre veteraner leverer varene . . . .

Sist helg var det Veteran-NM på Beitostølen. Fra Trollelg dro 6 staute karer nedover for å hevde klubbens ære,- og det gjorde de med glans! 5 gull, 2 sølv og en bronse prydet brystkassene på hjemturen.

Ikke overraskende var det brødrene Forseth som økte premiesamlingen sin mest, – Paul med to første- og en andreplass, Brynjulf med tre strake gull! Og som ikke det var nok, – Gunnar Smistad dunket til med en andre og en tredjeplass. Kjempeapplaus til alle tre!

Av våre øvrige fikk Anders L en fin 8.plass i H70, en klasse med 50 deltakere. Knoll og Tott, også kalt Stig og Henry, hevdet seg også pent med plasseringer i øvre halvdel av resultatlista.

Da kommentatoren dessverre må ta dette fra hjemmestudio og resultatlister, kan det ikke gis noen skildringer av hva som skjedde i selve løpene. Men det kan vel slås fast at våre gamle gutter på Beitostølen,- stedet som er mest kjent for sine «blinde-skirenn», tydeligvis hadde øynene med seg i helga.

11. september 2013 by Gjest
Categories: Reportasje |

Legg inn en kommentar