Orienteringslaget Trollelg

Jukola 2017

Beklager sent innlegg, men nå har jeg fått lastet opp litt bilder og kart og sånn for de som er interesserte. Vi hadde en kjempefin tur langt inn i de dype finske skoger, med supervær og bra resultat. Det ble litt lang reise i år, men alt annet var upåklagelig. Vi kom frem på arena til 24 varmegrader og sol, og varmen holdt seg til behagelige 14 grader utover natta. Så etter å ha kommet seg gjennom den alt for lange løypa var det bare å krabbe til dusjen. Nå har ikke jeg vært med på så mange Jukola før, men dette var virkelig o-dusj goals! Varmt vann, rent, bra trykk, alt man trenger i en o-dusj.

Men uansett, etter Hallvard løp årets løp på første etappe, løp jeg ut på 46. plass! Det var virkelig gøy å prøve å henge med litt, men jeg oppdager fort at formen ikke står til konkurrentenes. Heldigvis var det mye bomming i de vanskelige partiene så det var mulig å hente inn litt likevel. Etter mange gode etapper landet vi til slutt på 92. plass. Topp 100 var vi veldig fornøyd med, og var ikke noe vi forventet på forhånd. Så nå er vi bare enda mer gira på neste år. Da skal vi ha med to lag og et damelag, så sett av 16. juni 2018 i kalenderen. Neste års Jukola er i Lahti hvor ski-VM ble arrangert, noe som også gir mye kortere reise. Men først er det o-festivalen til helga, vi sees!

Her finner du lagets resultater

Flere bilder

Noen av etappene er lagt ut i kartarkivet

21. juni 2017 by Ove Baardsgaard
Categories: Reportasje |

Legg inn en kommentar